Hallo,

Mijn naam is Ferdinand en ik ben als duikinstructeur al negen jaren actief in het Bunaken nationaal park. Hier op Bunaken noemen ze mij Nan en zo mogen jullie mij dus ook noemen. Ben ooit in Nederland met duiken begonnen als een hobby en had daar zoveel plezier in dat ik daar al mijn vrije tijd aan besteede en dus verder bleef leren. Na ongeveer 1000 duiken was ik duikinstructeur en werd zeer actief bij een locale duikschool in Nederland en begon trips voor duikers te organiseren. Naast Nederland veel gedoken in Duitsland, Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Egypte. Nu duizenden van duiken later heb ik mij gevestigd op Bunaken en bied ik van hieruit PADI en NAUI duikcursussen aan.

Alle cursussen worden gegeven in een zeer open en vriendelijke atmosfeer. Qua planning en tijd is er zeer veel mogelijk. Meestal worden de cursussen gegeven in zeer kleine groepen van een tot vier personen. Er is van ons uit geen haast en als je meer tijd nodig hebt dan maken we die. De tijden die dus bij de cursussen worden vermeldt, zijn de snelst mogelijke.

Open Water cursus

Dit is het eerste level waarbij een brevet gehaald wordt dat je in staat stelt om zonder verdere professionele begeleiding te duiken. De cursus duurt drie tot vier dagen, er wordt veel geoefend en in deze tijd worden zes open water duiken gemaakt. Naast deze duiken zijn er diverse theorie sessies en het geheel wordt afgesloten met een theorie examen. Kosten van deze opleiding worden bepaald door het aantal deelnemers. Prijs op aanvraag.

Advanced Open Water cursus

Deze opleiding is het vervolg van de open water cursus. Deze cursus is meer praktijk gericht. Er worden vijf duiken met een thema gemaakt. Twee hiervan zijn verplicht, een diepe duik en een navigatie duik. De drie andere worden door de cursist en de instructeur samen uitgezocht. Tijdsduur drie dagen. Kosten van deze opleiding worden bepaald door het aantal deelnemers. Prijs op aanvraag.

Rescue cursus

Met deze opleiding worden diverse vaardigheden geleerd die je bij brengen hoe je problemen kunt voorkomen en eventueel verhelpen. Ook wordt geleerd hoe je andere duikers die in problemen zijn gekomen opspoord en red. Ook deze cursus heeft een aanzienlijk theorie gehalte. En natuurlijk wordt deze afgesloten met een theorie examen. Tijdsduur vier tot vijf dagen. Prijs op aanvraag.

Divemaster cursus

Als je aan dit niveau begint dan sla je de weg in van de professionals. In deze opleiding wordt je bij gebracht hoe je zelfstandig een duikcentum leidt. Omgang met klanten, duikmaterialen, regels en wetgeving. Hiernaast behelst de opleiding een gedeelte waarin je wordt bij gebracht hoe je de instructeur tijdens een opleiding assisteert. Voor deze opleiding is veel tijd nodig. De planning maak je samen met de instructeur. Reken op ongeveer een maand. Prijs op aanvraag.

Tenslotte is het ook mogelijk om diverse specialiteit-cursussen te volgen.
Neem voor meer informatie contact met mij op:

Ferdinand Nuij
Email: info@golearntodive.com